Політика конфіденційності

Нижчевикладена політика конфіденційності застосовується на сайті https://www.beardbro.com.ua/ (далі “сайт”). Відвідавши цей сайт, будь ласка, ознайомтеся з політикою конфіденційності, яка діє на відвідуваному вами Сайті. Якщо ви не згодні з поточною політикою Сайту, просимо вас не користуватися цим Сайтом. Відвідуванням і використанням цього Сайту, ви висловлюєте вашу згоду з умовами поточної політики конфіденційності Сайту.

Політика конфіденційності

  1. Ми зобов’язуємося не передавати ваші контактні дані стороннім особам, крім випадків зазначених у чинному законодавстві.
  2. Ваші контактні дані НЕ будуть використовуватися для розсилки спаму.
  3. Ми гарантуємо використання даних тільки підтвердженим вами чином, наприклад:

1.Розсилка рекламних пропозицій

2.Повідомлення про акції та нові товари

3.Всі інші контакти, які не порушують чинне законодавство, і заздалегідь узгоджені з вами.

Використання персональних даних

З метою відповіді на ваші питання, виконання ваших заявок і інше, може виникнути необхідність в отриманні персональної інформації про вас: ім’я, адреса, адреса електронної пошти та номер телефону. Сайт може використовувати цю інформацію для відповіді на ваші запити і зв’язок через пошту, електронну пошту або телефон, для інформування вас про нові продукти, послуги та рекламних акціях. Якщо ви розміщуєте замовлення на товар, ми можемо зв’язатися з вами для отримання додаткової інформації, необхідної для обробки або виконання вашого замовлення і / або заявки. Однак, якщо це не передбачено обов’язковими вимогами відповідного законодавства, ми зобов’язуємося не надавати цю інформацію третім особам без вашої згоди, крім обсягу інформації, необхідної для обробки вашого замовлення, виконання ваших заявок. Використовуючи зазначені функції сайту, ви також надаєте компанії «BeardBro» право на передачу будь-якої наданої вами інформації для цілей, зазначених вище.

Для коректної роботи і оптимізації сайту, а також для захисту цілісності його інформаційного простору, Компанія отримує, зберігає і обробляє знеособлену загальну інформацію у вільному вигляді для підрахунку даних, таких як: IP-адреса, дата і час відвідування, тип і мова браузера, загальне кількість відвідувань сайту, кількість відвідувань кожної сторінки сайту, найменування провайдерів послуг доступу до мережі Інтернет, які надають їх користувачам і / або відвідувачам Сайту.

Використання основних функціональних можливостей Сайту не вимагає від користувачів попередньої реєстрації або надання персональних даних будь-яким іншим способом. Для надання інформації, користувач Сайту повинен дати Компанії своє безумовне і безповоротне згоду на безстрокову обробку персональних даних, які можуть бути вказані у відповідній формі повідомлення (далі – «Згода»). Обробка особистих даних включає в себе будь-яка дія або сукупність дій, таких як збирання, реєстрація, накопичення, збереження, адаптування, зміна, Оновлення, використання і поширення (розповсюдження, реалізація, передача), знеособлення, знищення наданих особистих даних.

Даючи Згоду, користувач усвідомлює і гарантує, що права, означені Законом України «Про захист персональних даних», мета обробки зазначених персональних даних йому відомі і зрозумілі, і не вимагає Компанію інформувати про передачу персональних даних третім особам, згідно з нормами ст.21 Закону України «Про захист персональних даних».
 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *